microsilk van marquis

Onthul uw innerlijk en uiterlijke schoonheid met een Marquis spa met MIRCOSILK!

 

Met behulp van een Marquis spa met MicroSilk geeft u uw hele lichaam een trendy zuurstofbehandeling. Het is vochtinbrengend en hydraterend waardoor uw huid zijdezacht aanvoelt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Als u de functie MicroSilk aanzet gaat het systeem miljoenen micro zuurstofbellen creëren waardoor het water in een korte tijd een melkkleur krijgt. U ligt dan in een rustgevende, bruisende wolk van miljoenen micro zuurstofbellen die zorgen voor een betere bloedsomloop en celademhaling (cellen die zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen in uw lichaam). Door de snelle celvernieuwing zal uw huid gaan stralen en heerlijk zacht aanvoelen. 

MicroSilk breekt de zuurstofbellen op in hele kleine negatief geladen zuurstofbellen. Ze zijn ongeveer 50 tot 100 keer kleiner dan een normale zuurstofbel. Omdat ze zo klein zijn kunnen ze tot in onze derde huidlaag doordringen en onze huid opschonen van vuildeeltjes. Tegelijkertijd werkt het hydraterend en zal het het verouderingsproces vertragen, u energieke huidcellen geven en uw immuunsysteem stimuleren. U ziet er stralend en jonger uit krijgt een gezondere huid.

  • Verbeterde celgroei
  • Verminderde fijne lijntjes en rimpels
  • Diepere reiniging van de poriën om onzuiverheden te verwijderen
  • Verhoogde hydratatie
  • Verhoogd metabolisme van de huid
  • Verlichting van de symptomen van eczeem en psoriasis

Marquis maakt onderscheid

Het feit dat u deze wellness met een Marquis spa ervaart is een belangrijk onderscheid. MicroSilk technologie bestaat in de

baden industrie al meerdere jaren. Na elk gewoon bad dat u neemt verdwijnt al het water en de verontreinigingen afkomstig uit

uw huid in de afvoer. 

 

Aangezien u bij een spa niet na elk gebruik het water afvoert, is de reiniging van het water van essentieel belang. Het water moet uitermate goed gereinigd worden. Marquis heeft het beste filtratie/sanitaire systeem in de industrie ontwikkeld. ConstantClean™ waterbeheer met SmartClean™ technologie is het geweldige systeem dat uw water effectief en snel herstelt. De SmartClean™ -software controleert regelmatig geplande clean up cycli en weet wanneer u uw spa heeft gebruikt en activeert automatisch een extra schoonmaakbeurt cyclus met alle ConstantClean™ processen. Dit is een hele belangrijke functie voor schoon water na MicroSilk gebruik.


Modellen met Microsilk optie